fredag 5 juni 2009

Kallas polisen i Egypten för farbroVit månntro?

Kamelen Kent en dag i januari 200 och 7 ,framför pyramiderna. Han var en poliskamel. Det hade varit roligt och snutarna i Sweden red runt på dom här djuren. Aldrig kan polisen spexa till det lite. Fast när dom gör det får dom ju skit för det. Dom poliserna som poserade nakna och doppade sina penisar i en smörgåstårta är ju helfestliga. Synd att bilderna aldrig läckte ut. I Egypten bär poliserna vita kläder och ler mycket. Det är mycket trevligare. Undra om det är en fördel om man har talang inom kamelridning när man bli antagen till utbildningen. Frågan är vad poliserna i detta land gör. Kriminaliteten är väldigt låg och det finns ju bara en regel vad det gäller trafiken och det är att det inte finns några regler. Man får köra i stort sätt som man vill. Man köper även sitt körkort och gör inget teoriprov eller något sånt. Så om poliserna inte kan trakassera bilister eller kriminella så vad gör dom. Letar fildelare kanske.

Här är en go bild på Hessam. Bergen i bakrunden är fräcka. Den här dagen skulle vi dra ut i öknen och hälsa på Beduiner.

Beduinerna använder för mig en märklig metod när det är dags att gifta sig. Föräldrarna lägger oftast en annons i tidningen, där dom skriver att det är dags för deras dotter att gifta sig. En man kommer och besöker familjen i fråga och går då in i ett rum, och efter en stund kommer kvinnan in med te. Sen visar hon ansiktet för honom , och om han då inte gillar vad han ser så lämnar han teet och går ut igen. Om en kvinna blir vald, så flyttar hon till mannens by, och får aldrig besöka sin familj igen. Det är ju vanligare att familjen väljer ut en man som dom förhoppningsvis anser lämplig för sin dotter, men att sätta ut en annons och inte veta vem som får ens lilla flicka verkar vågat. Fast det kanske inte skiljer sig så mycket från Sverige egentligen. Här lägger ju giftnassugna folk ut annonser och marknadför sig själva. Tror aldrig att jag skulle göra de hur desperat efter man, kärlek eller barn eller vad det nu är man blir. Då skulle jag nog hellre finna mig i min ensamma situation och skaffa massa kräldjur eller nått att fördriva tiden med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar