fredag 26 juni 2009

Glad sommar


Två bilder på en härlig strand i Thailand.Visst ser bilderna helt underbara ut.? Stranden va också det. Helt fantastiskt! Inga strandförsäljare, vilket inte stör mig så mycket som det verkar störa andra. Brukar dock inte köpa nått. En gång köpte jag nån slags panflöjt, men den bet min mans brors hund sönder nästan direkt när vi kom hem. Det störde mig inte heller.

Älskar stränder, men inte i Sverige. Som den sanna västkustbrud jag är föredrar jag så klart en klippa att ligga och sola min dallrande kropp på. Och inte klipporna i Näset, Ganglet, Hovås eller nått annat ställe där det kryllar av folk men tribaltatueringar och folk som försöker vara snygga. Jag tycker alltså inte illa om folk med sånna tatueringar. Tycker bara grymt synd om dom, att dom föll för denna fula trend i början av milleniumet. Tatueringstrender är farligt.
Nej jag gillar att ligga för mig själv där man kan bresa på benen utan att genera någon där man kan bada naken utan att konstapel kommer och tar en för föragelseväckande beteende, och där man kan kissa breve sin handduk utan att få punga ut me 800 spänn i böter. På klipporna på Instön där är min plats. De ligger nästan vid Marstrand, och vad jag tycker om Marstrand har jag ju redan sagt. Själva ön är väldigt mysig, det är folket, som vanligt som stör mig. Dit folk åker för att känna sig lite fina och societetssnygga för att när hösten närmar sig åka hem till sin pampiga villa i Långedra eller sin sletna etta i Finngösa. Det spelar ingen roll på Marstrand har alla det gott ställt och sprutar champange och har inga fläckar på de ljusa skorna.


Å, visst är det underbart. Inte äns en tribaltatuering kunde störa mig när jag va här. Inte heller om nån försökte vara snygg. Jag försökte till och med vara det själv här. När jag skulle hoppa av bananbåten tänkte jag att nu ska jag visa att jag inte alltid är klumpig. Hade nämligen en hatt på mig denna tur och såg lite elegant ut och för att inte paja den imagen så skulle jag va lite grasiös när jag hoppade ner i vattnet och skulle vada in till denna vackra strand. Det funkade inte och jag blev genast mig själv igen och släppte denna fåniga idé om att försöka spela normal smidig.

Ville önska alla en härlig sommar nu när den har startat. Hoppas ni får massa härliga lediga dagar vid vattnet. Sjöar, havet, Näset med tatuering, Marstrand, Medelhavet eller vad ni nu föredrar. För egentligen så bryr jag mig inte så mycket vad folk hänger och sysslar med, bara alla själva är nöjda och lyckliga så är det ju bra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar